Omgeving


Het dorpje Linden is bekend om het steeds groter wordende natuur- en recreatiegebied de Kraaijenbergse Plassen, een gebied  met zeven grote natuur- en recreatieplassen. (400 ha). Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht over het water. Tevens is dit voor vissers een mooie plek om hun hengel uit te gooien. Water(sport)liefhebbers die willen zwemmen, surfen of zeilen kunnen op verschillende plaatsen in de nabije omgeving van de camping terecht.

Voor een dagje uit kunt u een bezoek brengen aan de vestingplaats Grave, de stad Nijmegen of even de grens over naar het Duitse Goch of Kleef. Is het weer wat minder, dan kunt u elke zaterdag op zoek naar snuisterijen en antiek op de grote, overdekte vlooienmarkt in Cuijk.

Het Land van Cuijk is zeer verrassend en afwisselend. Volop landelijk groen en rustieke dorpjes maken het tot een aantrekkelijk fiets- en wandelgebied. Vanaf onze camping wandelt of fietst u direct de verharde paden van het natuurgebied de Kraaijenbergse Plassen op. De Maasdijken, het Maasheggenlandschap en de bosrijke omgeving van het landgoed Tongelaar liggen op korte afstand van de camping. Diverse fiets- en wandelroutes liggen bij ons voor u klaar. Ook kunt u fietsen op de knooppuntenroutes. 


 

De plannen voor het gebied Dommelsvoort zie je op  http://www.waterparkdommelsvoort.nl/a>