Kampeerveld


Op camping "Op de Drul" kunt u kiezen voor een plek op een van de twee kampeerveldjes. Het ene veld geeft beschutting door heggen en struiken en de begroeide zandwallen, het andere veld biedt een wijds uitzicht over het plassengebied De Kraaijenbergse Plassen, een watersportgebied van circa 400 hectare. De plassen zijn ontstaan als gevolg van zand- en grindwinning. Rondom de plassen ligt een prachtig natuurgebied, bij uitstek geschikt voor fietsers en wandelaars.

De camping ligt aan plas 8 en is op de kaart hierboven geel ingekleurd. U kunt op de camping uw bootje te water laten, en onder de brug door naar plas 7. Via de plassen 3 en 2 en 1 kunt U naar de Maas.

 

 

De witte pijl wijst naar de camping.

Linksonder het dorpje Groot-Linden.  P  = een pannenkoekenrestaurant

V = hotel/restaurant van der Valk             M = McDonald's

Cuijk met winkels, markt,  eettentjes en een museum in de toren.

De vliegtuigen vlogen bij de herdenking van de luchtlandingen op 17 september 1944, bekend van de film "Een brug te ver". 

Meer informatie hierover vindt U in het museum te Overloon en het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek.

Gezicht op camping vanaf de geluidswal

       Gezicht op camping vanaf de ophaalbrug

 

Sommige kampeerplaatsen liggen beschut in het groen achter de wal en bieden de nodige privacy. Andere plekken bieden een prachtig uitzicht over de plassen. Met een beetje geluk is het plaatsje vrij waar voorheen de hooiberg stond..